Nokia Internet Radio

Nokia Internet Radio 1.16

Talloze radiostations op je Nokia telefoon

VOOR

  • Ontzettend veel radiostations
  • Goede zoekfunctie

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Nokia Internet Radio is een gratis applicatie voor het beluisteren van honderden radiostations. Dankzij de applicatie luister je dus overal waar je bent naar je favoriete muziek, via 3G- of GPRS-verbinding.

Na het starten van Nokia Internet Radio kies je simpelweg uit tal van genres om een gepast radiostation te vinden. Het aanbod is groot en alles wat je nodig hebt om Nokia Internet Radio te gebruiken is een internetverbinding. Let er wel op dat GPRS (ofwel WAP) verbindingen meer tijd nodig hebben om te bufferen (muziek prepareren in het geheugen).

Zoeken naar muziek verloopt grofweg via twee methodes: ofwel maak je gebruik van de 'Station Directory', een online database met radiostations, of gebruik je de zoekfunctie. Hier vul je kernwoorden in om Nokia Internet Radio naar je muziek te laten zoeken.

Nokia Internet Radio biedt een enorme database aan radiostations en prima afspeelkwaliteit. We raden een snelle internetverbinding aan, hoewel je ook via GPRS de radio gebruikt. Deze applicatie is een must voor muziekliefhebbers die onderweg graag een plaatje opzetten.

Meeste downloads Audio voor symbian

Meer
Nokia Internet Radio

Download

Nokia Internet Radio 1.16

Beoordelingen about Nokia Internet Radio